05 November 2008

Mengedit nah aku gambar kawin adik ku...


ni yang mula2 tapi nampak cam kena tarik saja kan....


Yang dua ni pun kena edit juga ni, mau buat gift untuk org yg datang nanti.

dan ini yang finalnya....

7 ulasan:

Pirut berkata...

:) well done for this editing brother.. :) cuma mangkali.. itu tulisan dalam gambar tu, nda payah tulis d semua gambar untuk paparan.. hehhee.. taruh sana flickr bah kawan.. :)

Bambangan @ Ony berkata...

Pirut ni gambar yg sia mau edit ni, adik sia mau edar sama tetamu yg hadir pada hari tu... perlu ditambah dengan ayat2 biasanya petikan Alkitab tapi sia pandai2 pi ubah2 ni....

Jadi macam 30/11/2008 nanti buli kah tulung2 sia?

Pirut berkata...

no problem bah tu kawan.. :) we will co-operate at that time.. :) yg ptg ada juga 'sikit2'lah.. hehe...

bosing berkata...

hui...Congrats bilang kio

tanakvagu berkata...

beautiful :)

C.Alv.B berkata...

Hehhehehe..cantik bh tu..

Ajeem berkata...

biar betul ni...itu lelaki seorang cikgu kan?dia study di uum kedah skrang...ya ka?jawab la ahh...