12 November 2008

Tag dari sepa ni haaa?


Mula2 sia inda tau bah c beck tag sia, tapi di bilang Beck hehehe ony si bambangan guy! lol jan ko pra2 lupa oo ada tu abc tag sna tmpt sa.. haha! xD

Opss baru tadi sia prasan c kukuanga pun ada tag sia pula... mcm mana buli terlepas ni... maafkan aku mandakzzz

Nah apa lagi membuat nah aku, tapi sampul2 bahasa lah ni kio...

A. Attached or single?
Sia masih singolll lagi... indada sumandak mau sia, inda tau kenapa begini...

B. Best friend? Emmm susah mau kategori best friend ni, kalau dulu pastiada tapi sekarang ni, kalau ada duit ada lah kawan tu, emm kalau ada agensi penyewaan best friend kan best... emm adakah agensi tu ha?

C. Cake or pie? Pie kali ah sebab kejarangan ni.

D. Day of choice? Friday, sama cam c aki tapi sia kesiokan Sunday lah...

E. Essential item? Sia, rasa sia punya ispek mata lah.... ngehehehe rabun ni!

F. Favorite color? Blue....

G. Gummy bears or worms? Entah...

H. Hometown? P6Punk

I. Favorite indulgence? Apa ya... sia pun x tau ni apa yg sia suka... tapi setakat ni korang semua lah, terutama yg membaca ni, bah jaga kana suka sudah kamu

J. January or July? Napa ada perbezaan kah ni? Januari lah sebab Tahun baru kan

K. Kids? Uiii nah masih singol lagi sia ni pun, syok juga kali ah kalau ada budak2, bila lah ni sia dapat ni, cari sumandak dulu lah.

L. Life isn’t complete without? Kalau indada pun, life must go on bah.

M. Marriage date? Bila lah ni ah, sumandak pun belum ada takkan mau fikir tarikh nya pula.

N. Number of magazine subscriptions: Setakat ni ada dua saja, National Geografi dan Digital Camera.

O. Oranges or apples? Whichever.

P. Phobias? Dengan ular


Q. Quotes???? LOL

R. Reasons to smile? Remember something Funny kali ah.

S. Season of choice? Christmas, Kaamatan, dan semua lah

T. Tag 5 people. Kali ni sia lepaskan 5 urang tu sebab sia sudah kasih simpan 10 urang tadi... ngehehehe,

U. Unknown fact about me? Mau kol mamy sia kali ni ah....

V. Vegetable? Kemestian

W. Worst habit? Korang saja yg tau kali ni ah

X. X-ray or ultrasound? Ultrasound, pernah buat dulu... punya bida tu bunyi jantung....

Y. Your favorite foods? Lechon Babui.... sadap ni kan aki

Z. Zodiac sign? Virgo.....

8 ulasan:

Beck the BandagedKnees berkata...

Haha! bestpren laa sama si aki kan..? ^_^ hehe.. tingkiu ony akhirnya ko bt juga.. haha! ^_^

bambangan guy! haha!!..

:D

Bambangan @ Ony berkata...

yuppp sia bah ni... kalau kadazan bilang "zou boh tiiiii"..

c aki inda mau kawan sia tu... mengulu saja karaja dia tu.... ngehehehe kawan bah...

bah sia mau tunggu urang tag sia lagi ni... pastu kasi korang lagi.. ngehehehe....

C.Alv.B berkata...

Sa sdh ken tag tu..jgn lagi ko tag..sdh sa jwb dlm page sa hehehehe

aki berkata...

brader2 jujurnya answer mu itu..hahahah, patutlah ko ni solo cam sia..bagus ko kawin ja ngan camera ko tu..hihihihi friday is good friday,petang tu osimbayan bah pg aramai tihh..kekekeke worst habit tu patut bilang kuat minum civas bah..ahahaha.....ya2 ure my friend too,thanks bro.

Minsulod berkata...

hehe ony..
sia suka jawapan ko yang 'y' tu..hehe
Memang tu one of my fav juga. Sadap bah gia tu kan hehe

*^_^*

Bambangan @ Ony berkata...

Aki .. om sejujur jujurnya sudah begia sia jawap tu... jangan ko tag mahal kama tu dari c beck... utk makluman, sia inda suka minum chivas.... sia suka Jack Daniel (JD) sedap, hang over sampai bisuk tapi inda sengsara.

minsulod~ dui nah barang sadap kama tu... ti xmas nanti baru masak lagi ni....

HoneyBUZZin berkata...

Jangan tunggu lama2..bila uda jumpa satu kasi kanal2 ama Honey arr..

Bambangan @ Ony berkata...

kalau sia jumpa sia kestau sama ko nanti kio.