12 November 2008

Jom menTag sesama




Akhirnya ada juga org mentag sia... ni datangnya dari c BudakHutan... best juga kadang2 ni kan kena tag, sia harap yg urg sia tag, buat juga lah ya....

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!.
~ nah sia baru ambil juga ni gambar ni.... gambar bida ni

2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair... Just take a picture.
~ inda kan baju yg sia pakai setiap hari p karaja, dan sekarang ni pun di tempat kerja, gambar ni pun di tempat kerja di mija sia.... rambut, emmm tukar juga kadang2 ni siap kena tiup2 angin lagi ni...

3) Post that picture with NO editing.
~ dan pertama kali juga sia mengambar dan mengpost gambar yg inda kena edit.

4) Post these instruction with your picture.
~ emmm sudah.... boss

5) Tag 10 people to do this
~
sia mau cari dulu sepa yg belum ada lagi ni... kira mau kc c Beck tapi awal2 lagi dia sudah kena tag ni....

1. AKI (sia mau tinguk ko punya rambut baru)
2. KUKUANGA (selama ini hanya ada satu saja gambar sigu di blog sigu kannnnn)
3. BAMBARAYON (sebab dia panggil sia angkol, hormat kunun ni)
4.SAN @ PIASAU (kawan menganyam ketupat ni)
5. BOSING (kawan sia yg selalu minta motivasi kunun lah)
6. TANAKVAGU (best ni urang ni.... sana dia di singapore, korang minta kirim apa2 dari sana pasti kena kasi ohh)
7.HONNEYBUZZIN (Sumandak alawa ni... korang berkenallah dengan dia)
8.ALV (tukang komen yg sentiada ada dalam post sia.... best komen dia ni)
9.TWICE K (mat indon dan Indonesia ni.... kawan FS sia, disebabkan dia jarang update blog dia, nah harap2 tag ni membolehkan dia mengupdate blognya...)
10..... semua kawan sia......

10 ulasan:

kuai berkata...

Pinjam Baju!!!

Beck the BandagedKnees berkata...

haha! si ony! ^_^ apa pula ko ada tag satu tu tmpt sa.. lol ^_^ itu abc pnya.. ^_^ haha! ^_^ baaa.. bro ony! ^_^ padahal ko uda tau awal2 ni tag kan trus ko berabis usai2 tu rmbut suma..? hehe ^_^

btw.. O_O"" siuk oo baju ko.. -_-"" lol.. xoxoxo hepi lunch hour eh.. ;)

HoneyBUZZin berkata...

Wa..imigration fella pulak ko..ish ish..
tabik tuan..err yes sir..yes..er..boleh ambil 3 botol wine keluar ka.?
About tag...sori arr brader..I want to remain as anonymous. Di profile sia tu gambar terbaru..just plain me la...
ok boss...yes sir..er.tuan Bambangan..

aki berkata...

Alalala..sia pun kana kaka bei..uhahaha lawa la bro..double sia kana ni ari woh..aramai kopio ti..hikhikihk

Bambangan @ Ony berkata...

Emmm tu rambut mimang begitu begia, awal pagi kena tag kan jadi sampai ja di opis terus cari kamera ni.... jadi rambut pun masih ok lagi lah.... tu baju tiga hari sudah inda kana cuci... sepa mau? wakakakaka

aki ko jugalah cun tapi kalah juga sama c kengkaru.

Wel^Beiolman berkata...

Adadada..mcm muka hiro nakamura betul la..haha..ko pula sana tu bambangan..haha.

aki berkata...

Nah apa sia bilang ko ni brader ensem man loh..fuyoo klo sia wanita seksi sia tekel2 ko ohh..nah kembang udah rokok sebatang bro..hihihihihi

BuDakHutaN berkata...

wah... macam inspektor sab bombay stesen plak..ahaks... smart owh pakai tu uniform... tapi tiga hari bulum cuci..ades... sia sukung si aki..ensom bah bro bambangan neh.. bulih jadik model iklan minyak rambut... :)

Bambangan @ Ony berkata...

Wel... ada kah macam hiro nakamura.. inda mau sia... tapi sia mau power dia buli kah?

Aki ko jgn mcm2 sana... jom pi mengurat aki... sepa lagi mau kita kc jd mangsa ni hari?

budakhutan... model minyak rambut kah... emmm bulih kah? makasih memuji... harap2 pujian tu ikhlas kio... dui nahhhh org sudah puji mau lg ada syarat2 kan....

makasih semua

tanakvagu berkata...

ak..bro...

naaa ko pun kawan sia.. :)
bro baju ko santik... :)