07 November 2008

Makasih banyak-banyak part II


Tanakvagu

Lama sudah sia dapat ni award bah, tapi inda tau napa ni macam termalas sikit sia mau pigi kasi masuk dalam blog sia... emmm sebenarnya sia mau simpan semua anugerah yg sia dapat ni di siring2 sia punya blog, tapi nahhh inda nah aku pandai.. kalau ada sesapa kwn sia yg tau... tulung2 sia bah....

p/s gambar tangan beautiful tu sia edit sikit supaya sia ingat dari siapa... ngehehehe... Thanks tobinai...

p/s makasih juga kepada ni na urang, best dia ni kalau kenal.... blog dia pun sia suka juga ni... macam2 ada, kalau korang suka katawa, sini pun ada, kalau suka ikut perkembangan festival yg ada di Sabah, korang pun bulih masuk sini juga dan satu keistimewaan org ni... korang tanya saja apa tajuk lagu tapi dengan syarat kena nyanyi sikit... yg lah kalau baca lirik sepa pun tak tau kan.... dia tau semua ni... yg muzik dari Africa pun dia hafal semua ni.... bah jangan lupa limpas rumahnya kio....

6 ulasan:

Beck the BandagedKnees berkata...

hehe.. ko ni.. sa pun tia terror baini bambangan..;) tp ko kasi masuk mcm ko kesmasuk shoutbox ko laa baa.. xD hehe.. guna tu pic tu.. add pic kaaa kalu a tia silap.. lol bah2.. man2 ko sna aaa.. jgn tlmpau kuat mkn bambangan oo lol xD

san berkata...

sia pun tidak terror mengedit ni pic.. mesti ada software yang bagus tu tapi kalau masuk sudah didalam hp, ada editing sana tu.. hehehehe.. kana tirik sikit.. wakakakak..

bosing berkata...

waqkakakaka..sepa kah c na urang tu..hehehe..mau tau juga na aku..wakakaka...

bh, makasih k sama ko..hehe.hmmmm...c na urang nda sangka pla ada urang suka blog sia..hehehe..

bh, bro, sonong2 koposion kio...kada kolihuai makan om minum om sumambayang.

regards,
na urang

Bambangan @ Ony berkata...

dapat sudah sia kc masuk... ngehehehe, ada urang tunjuk... makasih utk urang itu... bosing, beck, san koranglah segalanya.... makasih

C.Alv.B berkata...

Bah..apalagi..saya orang tua baru mau belajar..kalau nda pandai tlh tunjukkan...kekekekke

Bambangan @ Ony berkata...

tak pe dah ada urg tunjukkan