11 November 2008

Pesta Kaamatan 2008 - unduk ngadau


DAN PEMENANGNYA


















10 ulasan:

~|..BIAN..|~ berkata...

ah...biar betul. wakakaka

Mell_f berkata...

haha..lucu ko ni tau. mcm sy pun mau bgambar begitu la naaaaaanti.

Bambangan @ Ony berkata...

wakakakka, lama sudah ni gambar bah ni, taim sia cek2 gambar lama terus ni sia nampak, sia pun katawa juga ni, tapi lihat saja gambar tu makcik serius mukanyakan, (prasan lah dia tu ratu cantik kan... ) niat yg inda kesampaian kali ah...

C.Alv.B berkata...

Bagus bah tu..hehhehe

Beck the BandagedKnees berkata...

LOL haha! ^_^ nice one.. :)

Bambangan @ Ony berkata...

Bagus kah tu? bah jangan korang mengulu bah.... nanti makcik si anu tu... wakakakka, at the moment sia ambil gambar tu kan punyalah kesiokkan di makcik, pasti dia ingat dapat masuk dalam news paper kan... tapi semua itu meleset, bukan setakat news paper sabah ohhh ni satu dunia ni nampak mukannya terpampang di blog ku...wakakakkaka

p/s makcik sepakah ini?

kuai berkata...

hahaha... kurang asam.. sa terbayang yang lain, 'luar biasa' pula yang keluar... hahaha

Bambangan @ Ony berkata...

wakakakakaka kuai, ko pun kena kan... hiburan di pagi hari bah tu...

nc berkata...

hi,, singgah2 dlu sini,, te limpas tadi,, :)
sia suka tingu tu gmbr pemenang unduk ngadau o..serius,,mcm ni la pemenang sbenar ba kn,, bukan yg pemenang yg tingu lawa sja..

i dont know,, but the picture really touches my heart. n tells a lot of things,, hehe..alamak sentimental berabis pla :)

Bambangan @ Ony berkata...

Dui nah c NC.... ok bah sebab gambar kan menceritakan seribu makna... mungkin cara NC tengok tu berlainan dari orang lain, tu sebab tersentu... dui nah ko kesian juga dgn PTI tu kan....