25 November 2008

Dennis Gais & Jennifer

Macam sia bilang minggu lalu, sia balik Sabah untuk menghadiri majlis perkahwinan Dennis Gais dan Jennifer di Dewan Masyarakat Menggatal... so sini ada beberapa keping gambar yg sia ambil dari blog kawan sia yg datang pada masa tu.... harap2 dia inda marah kio.... Istedi nah kau MR PIRUT


Ni lah dia Raja sehari tu.... ecem dan cantik kan...


Dan ni na pula tetamu yang diundang ha...... (sia harap dapat gift tapiiiii)


Bambangan, Katama, & Lihing.... members www.kadusentertainment.com


Tapi ni jugalah yg paling mahal.... sempat lagi pi cari2 sumandak untuk digambar..... Aki jan jeles kio.

7 ulasan:

ReNo berkata...

Ony betul2 la...gambar paling last tu bikin panazzzz hahaha siuk ko jd kameraman pro ni ow... mo barajal lg sm kamurg ni...

Beck the BandagedKnees berkata...

haha!! ya baa..!! cantik2 wei.. lmao!!! haha! si aki ko jan jeles jak laa!! lmao!! ^_^

berabis laa ko sna ni ony aa..? :) hehe

aki berkata...

Uhahah brader silaka betui ko ah..ko magalai moginum kan..ko pg menekel pula di..uwaaaa keciwa sia woh,sia tia mau mkn seminggu ni..sia akan membalas nnt. hahaha

Bambangan @ Ony berkata...

Ngehehe masih amatur lagi ni Reno, ni pun kena banyak belajar dari....

Beck c aki jeles lah tu... tinguk tu, merajuk sudah tu inda kana kasi sumandak... lol

Aki ada dua tu sumandak lawa, bah ko pi ambil saja bah kalau mau, sia malas ni....tu nah satu wakil unduk ngadau dari keningau tahun ni tu.. bah apa lagi....

Bambangan @ Ony berkata...

Aki ko ada datang \juga kah? emm sia inda pasti apa maksud ko magalai moginum..... tapi time tu new wed sumazau, sia pandai2 pi kasih minum dia ni... emm biasalah tu penampang style begia.

ko ada datang kah AKI?

aki berkata...

brader time tu pn sia pg tempat kawin kazen sia lupa dah hotel apa itu..sia main muzik.kehkehkeh tp xda minum bei dorang muslim kan..huhuhhu sia tia mau tu sumandak bro,lagi2 wakil unduk ngadau mahal neh balanja dapur wahahaha..magalai moginum means mengelak minum bei..hahahaha

Bambangan @ Ony berkata...

ok bahh tu aki....