24 Januari 2009

Selamat Tahun Baru Cina


Xin Nian Kuai Le, Gong Xi Gong Xi!Hong Pau Na Lai?


Bagi rakan2 blog yang akan menyambut Tahun Baru Cina, saya harap tahun ini kita semua diberkati dengan kelimpahan bukan sahaja untuk kekayaan atau kesenangan tetapi juga untuk kesejahteraan antara sesama, dan yang paling penting adalah kesihatan kita....

Happy Chinese New Year....

7 ulasan:

C.Alv.B berkata...

Selamat Tahun Baru Cina..I'm not celebrating tapi happy2 juga..yang nda happy cuti pun saya kena juga dtg buat kerja..huhuuuu...

ocoi berkata...

Happy Chienes New Year. Tak merayakannya pun tumpang rayakan cuti diapun bolehla hehee..apapun tak semua yang boleh tumpang cuti dia ni. Kwn2 lain still on their daily duty.Sabar ajala, segala sesuatu ada masanyakan..

belleOFranau berkata...

tumpang cuti ba kita ni..merayakan juga tu..heheheh...happy chinese ney year to u..

Bambangan @ Ony berkata...

tadi kami baru habis yee sang dgn family, walaupun hanya beberapa org tp ok juga, yg len balik kk, sia ja yg tinggal sini....

Kengkaru Kong berkata...

hepi Chinese new year bro.......
main pakiau saja lah kan time new year nie?

Bambangan @ Ony berkata...

Kong kalau ko mau tau, ni tahun sia cuma dapat RM400 saja, opss 5 bah tapi awal sudah habis tu satu ratus...

emm ko pula amacam? takkan dapat angpow dari orang putih...

san berkata...

Ony, saya masih belum terlambat mengucapkan selamat Tahun baru cina tahun 2009... Masih awal bah.. Saya escape satu bulan pun blog ko masih ada disini... hehehehe!!


Mana limau?