15 Januari 2009

Main bola cat....

Kelmarin kan 14/01/2008 sia dengan bangganya bersama 9 lagi rakan sepejabat yg lain, melarikan diri dari pejabat dengan jayanya... ngehehehehe emm curi tulang sikit... bukan pa jarang2 begia.

Bukan curi tulang sebarang curi kama... kami ada minta pelepasan begia, yang sepatutnya pada 13/01/2008 lagi tapi memandangkan hujan jadi kami inda jadilah keluar....

Sebenarnya bukan apa, kami bersepuluh menghadirkan diri ke Klinik Paintball. Wahhh best tahap dewa ni, Buat pertama kalinya bermain paintball ni, kira takut juga oh, ya lah bila tinguk2 gambar urang kana timbak sampai lebam2 oh...

Emm sebenarnya akan ada Labuan Open Paintball yang akan diadakan sekitar bulan Februari nanti dengan hadiah utama sebanyak RM130.000.00... Wow! cukup lumayan kan... Jadi kami pun tembirang2 lah p klinik tu kunun, biasanya p klinik p minta kasi baik sakit kan, tapi yg ni pi cari penyakit lah pula....

Sia mau kasih tau korang bah, punya syok main timbak2 time tu... emm siorang 10 kena bahagi dua kumpulan, jadi 5 lawan 5 lah kan... Time tu tiga orang lelaki ja yang ikut, yg len semua pompuan2, kalau inda silap macam mama mama sudah semua. Mama2 pun tapi punya kuat diorang ni...

Emm sebagai ketua kumpulan, game pertama kami kalah, ada perancangan tapi ketakutan begia. sia sorang saja lelaki dalam group kami, tapi korang jangan lupa ada 2nd round lagi. dan time tu kami menang oh, sorang pun indada 'mati'....

Tapi kami agak kecewa sebab indada gambar bah time kami berperang... cuma sebelum bertempur tu saja sempat bergambar, tu pun pakai cam hp ja.

yang pasti, lengan sia lebam kena peluru sesat time tu, dan sikit lagi ke sia punya anu, sikit saja lah, cun2 ni mama2 semua oh, punya besar badan sia, tempat tu juga diorang mau oh.

So gambar di bawah ni diorang punya flayer untuk Paintball Labuan Open nanti.

11 ulasan:

kukuanga berkata...

dui... mau pigi utry juga lah ni lain kali main timbak2... mcm best..

tapi, bilang adik sy.. mau biru2 tu tempat yg kena timbak kan...kin takut ooo

C.Alv.B berkata...

Hehehehhe... ko pun mau belajar itu games sudah? bagus tu..

Bambangan @ Ony berkata...

bkn setakat biru lg ohh, pelangi pun ada, tp best giler ni game tau.....

alv, br juga berjinak2 ni.

Johnny J. berkata...

fuyohhhh ony..! ko tahu sya bulum lagi pernah try bertimbak pakai cat owhh..siuk tu kan?
nnt lah cari team dulu.. hehehe..

Bambangan @ Ony berkata...

best tahap gaban ni bro... bah banyak juga sana area penampang tu tempat main, nanti ada masa ko try lah... best kama,

Crazy Drile™ berkata...

Great Chapters mate!

Take it easy!

GregChai berkata...

best bah ni game kan bro, tapi kalu inda ada kawan main tia buli, inda siuk main sikit urang ramai-ramai yang best.

Bambangan @ Ony berkata...

sia rasa cukuplah 5 vs 5, tapi kena tengok juga tempat lah kan greg. kalau besar bagus juga kalau ramai2, tapi hari tu kami main di kawasan kecil ja, tapi best lah.

AngeL BeaR berkata...

well hoppefully can make it la p Labuan open ni..tengok2 jak..sebab team sa suda kena import...ahahahaha

Bambangan @ Ony berkata...

Kena import kah angel, jadi ko macam mana pula, kena import juga kah?

-Beck; the Bandagedknee- berkata...

waaaa best laa tu ko kan ony..? :) hehehe... sa pun mo main ni someday.. :D tu tutup2 badan cukup kaa..? i mean..? O_O"" baa ko pun tau kan lebam2..? haha!.. :D some local places punya paintball mcm tia cukup assesories tu but tia sure laa.. ^_^"" maybe i should come n c it myself baa kan..? :)wat up..? :D