06 Oktober 2008

Sepanjang Pasar Ria di BS Church Labuan




Inda nah aku terikut itu Hari Warga Kampus UMS kali ke 12 sebab ada komitmen len bah ni, ni gambar antara 28/09/2008 sehingga 01/10/2008.....

Ni gambar siorang ambil time, Pasar Ria di Church Blessed Sacrament Labuan pada 28/09/2008 lalu,

Ni pula gambar siorang bersukaria setelah penat menjual jual.... ni pada malam raya pertama 01/10/2008.
Ramai bah yang datang tapi, ni ja gambar yg sempat kena kc masuk.....
Ni ni mau mula2 sudah naik itu kick wain.... emm macam 14 ltr oh siorang habis.... tapi sempat juga bangun ni p kerja esoknya....

7 ulasan:

Bambangan @ Ony berkata...

Gambar di atas sengaja dikabur2 kan atau di terang2 kan supaya inda kana curi... ngehehehehe, kalau di ambil pun bida kejadiannya....

april RD berkata...

mcm sia knal tu uncle yg pakai bj dark purple & crmin mata tu....sepa nama dia tu?

Bambangan @ Ony berkata...

Ohh c uncle Ambrose bah tu, mmg pemes dia tu sini labuan.

Pirut berkata...

Nice picture.. makin pandai ko guna tu ps.. :) congrats bro!!

Bambangan @ Ony berkata...

makasih, tapi kan gelap sana sia nampak ni gambar2 sia oh... napa tu ahh tapi time edit cam ok ja, tapi bila upload sini, len2 sudah nampak

Pirut berkata...

hehe.. ko punya monitor tu yang tia ok.. mau kena calibrate tu.. :)

Bambangan @ Ony berkata...

oh mungkin juga oh kan