10 Oktober 2008

Time to mokirayou

nah ni na gambar kami semalam, sebab saudari kami vivian dan keluarga akan berpindah ke Sabah sudah ni bulan 11 nanti, jadi siorang ambil kesempatan untuk bergambar bersama di Church of the Blessed Sacrament Labuan.

Lepas tu, ngehehehe sia p jalan2 sana tepi laut sambil mengambar diri sendiri....

lama sudah ni inda jadi gila ambil gambar sorang2... sudahlah malam, tepi laut lagi, selalu kabur2 lagi tu... bah tinguk saja lah korang kio...

(sekurang2nya terupdate juga kan)



ni gambar sorang2 ni.... terpaksa pakai remote


ni saja mau kc tingu KLCC labuan, tp tiang saja kio....


C Joy bilang macam budak KFC lah pula dlm iklan di Polipin

14 ulasan:

april RD berkata...

trus sia rindu chrch ba....

DorisJ berkata...

buli tahan oh selfportrait. PS edit pun hebat! well done

Bambangan @ Ony berkata...

rindu gereja, bah p laba, esok kan hari ahad, inda juga karaja tu, bah p lah kama....

Doris, ko tau punya payah ni mau bergambar, ya lah malam lagi tu.... time ambil inda buli bergerak ni selama 5 ke 8 saat tau, nafas pun tahap habis, tu sebab kabur2 tu... sbb ada pergerakan..... time boring2 begia tu, baru p ambil gambar...

kukuanga berkata...

astagaaaa! ni mikirayou tahap gaban ni gaman...

pandai pulak ko menggambar sendiri kann.. hahhahahahha! selamat hari satu!

tapayas berkata...

bole bah gia tuu bambangan, ada gaya juga w/pun org cakap cam gaya iklan kfc

Bambangan @ Ony berkata...

waduh matikudasai lah sia... ngehehehe bah bila lagi kan mokirayou.... adus (larikkkkkk)

ReNo berkata...

Ony, ensem ba ko..ehemmm ui betul ba ni. hehe ba bila lagi mo kana belanja ko kan? kan?

SHALOM berkata...

kawan, kalau ko pulang sini sabah.. tulung bawa saya civas 5 butul... sampai sini baru saya bayar... tonsi boros bah....

Bambangan @ Ony berkata...

atuk pujian ko reno.... membuatkan aku mau kc msk lg gambar2 ku dlm ni oh....


shalom.... dilarang moginum chivas. Montoku beer blh.

AngeL BeaR berkata...

wuuu lawa pic ko nie..next time kalau sa ada paintball event di labuan sa kasitau ko la.......p amik pic byk2 ar...We are going back to Labuan for paintball tournament!!! =)

Kengkaru Kong berkata...

bukan lagi mikirayou tahap gaban, ni tahap cipan pun ada..kekeke... wuinah... muda mudi sa nampak ko sekarang bro... apa rahsia?

san berkata...

Wah, bambangan... Itu di church tu, baju hitam tu saya kenal, di sebelah kiri.. yang tersenyum-senyum tu..

Buli tahan baitu.. Bagus juga dia tu, peramah, ko ikut tu KD di sana kah bambangan?

Ko support lah diurang sana.. :)

Bambangan @ Ony berkata...

muda mudi kah Kong? emmm rahsia... emmm pakai fair & lovely kenen... nadalah..... biasa ja pun.

San~ c Diane kah yg ko maksudkan tu? macam ko kanal dengan dia?

angel~ emm paintball, bah meh lah sini labuan, kita betimbak...

san berkata...

ya, Si Diane lah maksud sa tu, lama sudah sa kenal dia tu.. aise... baru juga bah.. masa dia pergi ke sini bersama rombongan, kawan sis J, :)