23 Oktober 2008

Kami eksiden

Mana sudah tu periuk kara tu a.k.a kukuanga, dia inda percaya ni siorang eksiden hari Rabu (22.10.2008), tapi nasib masih menyebelahi siorang sebab indada kemalangan jiwa ni..... tapi yg bikin panas tu lori yg siorang langar bah, indada apa2 ni..... tu sebab malas sia kasih masuk gambar lori tu... apa2 pun siorang selamat sampai sini labuan dan selamat juga moginum malamnya... sebab cuti hari ni ngehehehehe....






16 ulasan:

AngeL BeaR berkata...

uiyooo..nasib ko teda apa2 juak...

Kengkaru Kong berkata...

weit... kamurang melanggar apa nei? bikin takut kamurang bawa kreta nie?

Bambangan @ Ony berkata...

Semua kami selamat termasuk Tahanan, syukur kepada Tuhan dan Malaikat Pelindung St. Gabriel sia pada hari itu....

Kawoix berkata...

uinaa...buli tahan juga kamu telanggar tu...

Bambangan @ Ony berkata...

uinahhh buli tahan lg tu.... korang tau, sampai skg ni masih phobia bila nampak lori..... mcm tu lori mau mkn sia saja ni....

kukuanga berkata...

gaman,
bukan inda percaya bah tu...aku ingat ko main2 jak.

baru ternampak cerita ko ni... takajut sy oo.. mau tanya ko macamana.. tapi macam terlambat sudah betul ni kan? but, glad that you're fine (palis2, masuk wad gitu...)

Bambangan @ Ony berkata...

ngehehehe, ko ni adakah patut mau2 sia masuk wad... inda best tu dalam sana tu, tekurus oh nanti....

emmm siorang langar lori bah tu... tapi mcm sia bilang kami semua selamat lah.

urang ranau berkata...

nasib baik inda apa2..wah hati2 la time berjalan len kali, smbyg dulu smblm keluar rumah..

GregChai a.k.a. teekay berkata...

take care bro, syukur semua selamat.

Bambangan @ Ony berkata...

Urang ranau, sia berdoa juga ni time keluar dari Labuan, tu lah Tuhan melindungi kami ni dari malapetaka...

teekay, thanks kio....

cicak berkata...

uih, teruk juga ni. mo tukul2 magic ni baru ok balik.

cari bengkel tukul magic.

dan syukur lah semua ok.

Bambangan @ Ony berkata...

tu driver km yg urus tu bro, inda pula sia tau di mana workshop dia hantar... tp yg pasti bkn sana tukul2 magic.

san berkata...

bambangan, nasib ko idup ooo, syukur Tuhan.. Nah, bahaya juga tu... balanggar sama lori... Adesh...

kesian tu kereta ko... eh, kerita karajaan baitukan...hehehe, tentu bayaran mau bikin itu lebih dari RM200 tu, Haya.. kesian oh.. Patut tu lori yang kana saman, tapi kalau ko yg terlanggar tu buntut tu luri, nah... mimang ko juga yg salah tu geng..

Bahaya .... syukur tidak terhingga... !!!!!!

Hahangai Avanus berkata...

Uiinaaa...Sandi bah itu kereta... Nasib bek kmurang nda apa2 owh... Bah, kc tmbah lagi pelekat St.Christopher... Dia patron utk travelling kama ni...

Mell berkata...

nah... nasib teda suda numbur di plate tu kreta. kalau nda, trus ramai tuh urang berbaris di kadai numbur. ahahaha (tambirang si mell yg nda pandai main numbur). yalah, thank goodness for God's mercy.

Bambangan @ Ony berkata...

ya lah mell kita orang semua tiada apa2 ni... dan kereta tu masih dalam bengkel lagi.. dengar cerita mahal juga ni mau bayar untuk workshop