11 September 2008

Dia tanya, seksi kah dia?




Seksi kunun kaki c KUBIN ni..... bah dengar lah

6 ulasan:

kukuanga berkata...

tiak tersustain bah bunyi jitar dia bos... tp, boli tahan jg lah guringan (intro, sexy giler... i mean the bunyi arr)not the kaki..

Bambangan @ Ony berkata...

wahahahaha sia ingat tu kaki yang seksi ni.... bah mana sudah ko punya shout box.... best ni kalau ada, hari2 sia melawat ko ni...

kukuanga berkata...

baru kena oder... minggu depan dia bilang (jaga ko ar.. kalau x hari2 melawat. kena sogit)

Bambangan @ Ony berkata...

nah kena sogit lah sia ni hari 6 dan minggu ni sebab sia mana begia online time tu....

Flocy berkata...

si Ben S Bukag kaitu... aduiii.. sexy gila tu guitar oh.. mcm benuk gitar lagi tu... gila eh!

Bambangan @ Ony berkata...

Emmm mimang dia lah tu flocy... tapi kan apa begia yg sama bentuk dengan jitar tu.... (jitar lagi tu)