19 September 2008

McDonald's Opening Soon at Labuan Airport

Hahahahahha, bagi mereka yang menantikan cerita apa yg sia mau sampaikan tu, nah ini dia...... McDonald's akan dibuka di Labuan tidak lama lagi. Sekarang ni masih dalam pembinaan. Emmm kan sia bilang ini khas untuk orang Labuan sahaja..... Bukan pa, dulukan, siorang sanggup tau turun p KK saja untuk p menapau Bubur McD. Entah lah kenapa sampai begitu sekali. Makan yg large di restaurant nya tapi masih juga menapau ni bawa balik ke Labuan....

Kalau p KL, time balik mesti masuk ke dalam McD sana KLIA untuk makan bubur sambil tunggu flight....

Jadi bagi mereka yg mengemari fast food ni, bah apa lagi.... nantikan pembukaannya di Ground Level, (senang cerita sana bahagian Depature). Dekat saja dengan pintu utama. Jadi sekarang siorang ada port sudah ni mau lepak2 nanti kalau kena kerja sana airport.... ngehehehehe mau makan bubur....

Adios, jan marah ya...



4 ulasan:

masz berkata...

sya ingat ko mo upload gmbr org bertatak d aiport..hehehe..

nanti tu mcD buka ko kirim salam sma manager2 dia ar..hahaha..sya pernah bah jd floor mgr d mcD..geng2 sya msa tu naik2 pangkat sdh..myb kena antar sna..so ko jual jak nma sya ar..sya gerenti diorang kc ko free..internet access! haha..

Bambangan @ Ony berkata...

wakakakka, uji nah boss aman damai begia sini labuan ni... inda nah kami menatak urang..... Bah nanti kalau ada manager2 yg sia jumpa time sia p sana, sia akan jual sikit nama ko supaya dapat itu bubur ya.... (berbayar)ngehehehe

kukuanga berkata...

adei.... ingat apa barang ko mau kasi tinguk... tapi, penting juga lah baitu McD.. bolilah ni ko belanja sy mkn bubur..

Bambangan @ Ony berkata...

Nah itu cheese cake pun ko lum kirim... cam mana sia mau kc bubur ni....