12 September 2008

1 anugerah bagi2 kpd 6 yg len

Nah apa bah ni... emm dapat usin kah ni kalau terima ini barang? Emm buli kasih masuk kah ni sana dalam buku perkhidmatan awam sia? Emm mana tau buli dapat itu anugerah khidmat pegawai cemerlang tahun depan kan... ngehehehehe

C Encik Bossing begia yang kasih sia ni anugerah, tapi sia indada masa mau pigi itu Red Carpet kunun sebab sibuk begia sia ni sikit dalam dua tiga hari ni (cehhh mokirayou betul oh kan). Niway, c Bossing bilang ada peraturan kama kalau sudah terima ni award (ui nah buss ada juga rules kah, emmm inda asi ni) tapi senang saja bah dia punya rules... Calon-calonnya, opsss salah pula, di antaranya;

Some rules:
1. Kena simpan Logo award tu dalam blog korang.
2.Pastu kalau korang lum kc link tu urang yg kc kamu anugerah, korang kena buat kama (nanti nangis lah pula).
3. Kena kasih calon lagi 7 urang yang layak terima ni anugerah (kira ko lah boss dia nanti) + bersebab kama.
4. Urang yg korang kc anugerah tu mesti kc link (supaya urg yg inda kana bagi jeles dan dia akan tinguk link urang yg kena link tu di link.... apa bah sia cerita ni)
Last, korang tinggalkan pesanan dengan urang yg kurang kasi nominee tu supaya dia tahu dia dapat anugerah.

Jadi sia mau cari dulu siapa sia mau kasih link ni, kalau korang kana nah KOTO... opsss tahniah....

Calon-calonnya...

1. kukuanga sebab emmm cerita sia minta kupi saja pun dia suka ni.... + dia kan dalam list sia.
2. urangranau sebab taik tasu pun dia kasi post di blog dia (cerita yg menarik)
3. andrik sebab lama sudah dia inda bertanya khabar tuk sia....
4. reno sebab dia suka bertanya khabar tuk sia.... tapi kalau BBQ inda memanggil ngehehehe
5. kengkaru sebab dia mau jalan sudah p sana NZ, jadi sia kc jugalah sama dia walaupun c Bossing sudah kasi sama dia......
6. budakhutan sebab selalu ni masuk hutan bawa laptop.... canggih dia ni...

dan yang ketujuh... emmm sia simpan lah ya... sebab sepatutnya bila dapat anugerah sia sia mau simpan saja sana atas meja sia komputer sia atau dalam lemari tapi memandangkan Encik Bossing suruh kasi agih agih anugerah Tuhan, bah sia pun inda malu2 ni kasi 6 orang yang ada di atas tu...... ok.

6 ulasan:

Kengkaru Kong berkata...

hahaha...thanks brother. ko bagi sa award juga kah? bertuah sa nie...

kukuanga berkata...

bah tq tu award. pasal tu list, tersenarai hitam kah apa ni?

Bambangan @ Ony berkata...

hahahaha untuk korang dua... emmm list apa tu ha mandakzzz, emmm sia ja yg tau tu, namau g tau...

urang ranau berkata...

ohh.. pasal tu tai tasu ko terus kasi sia award ka pula..anyway tenkiu bambangan..(buli kasi ucapan ka??? sebab sudah manang kan)

Puteri Ezza berkata...

Wah, dapat award bah dia. Tahniah! :) Jadi, bila mau belanja makan bambangan ni aaa? Sudah dapat award kan... Hikhik ;p

Bambangan @ Ony berkata...

Buli bagi ucaban begia urangranau, tapi sana belakang stage... emmm tunggu iklan mau masuk dulu sebab kita indada masa ni.... ngehehehehe.

puteri.... emmm mau minta belanja pa ya... emm time posa ni... boleh kah?