15 September 2008

LSS Labuan




Masih pening2 lalat lagi sia ni, inda cukup tidur sebab rasa terlalu penat ni..... sebab sejak dari 12 sehinggalah semalam siorang agak sibuk sikit ni sana gereja... sebab ada itu Seminar Hidup Baru Dalam Roh khas untuk penuntut Kolej Matrikulasi Labuan (KML).

Banyak kenangan yang best untuk dikongsikan sebenarnya sepanjang seminar ni walaupun siorang hanya koir saja, tapi time posmotom (dusun sikit) tu lah yg paling best ni..... apa2 pun biar siorang ja lah yang merasakannya... ngehehehehe inda mau kongsi2 ni, kalau mau kena join tapi yah lah tuk Roman Catholic saja begia..... (emmm untuk menghormati rakan yang lain)... TQ Lord.


sia dengan aksi gambar sendiri

10 ulasan:

kukuanga berkata...

shoutbox belum sampai lagi gaman...apa yg x dpt kena kasi kongsi tuuu??? (kongsi2 bah, berkat Tuhan)

bosing berkata...

ya bah..comon bambangan..kasi kongsi..c kukuanga pun mau tau..(sia pun mau juga..ok sia cek dlu d blog ko yg satu..manatau ada harapan sana)

siuk begia mau baca post2 ko ne..hehe

Bambangan @ Ony berkata...

ngehehehhe, nah matilah mau kongsi sini, satu dunia tu tau nanti, NAMAUUUUU...... emmm ala bosing mcm biasa saja bah tu, tapi sentuhan Tuhan tu tetap luar biasa walau seratus kali sudah kita join itu seminar kan..... tapi kali ni inda sampai tahap meleleh ingus lah.... (terus sia ingat sana Kaingaran ohhhh) Bah bila lagi kita ada masa mau g sana tu?

Minsulod berkata...

wah best nya sambutan seminar HBDR. Ramai juga tu yg ikut ony.

GBU

kukuanga berkata...

astaga... karits juga! Ko kasi post sana blog ko yang satu lagi. ko malas menaip? (allalallaa..)

Bambangan @ Ony berkata...

emmm dalam 130 orang....

Bambangan @ Ony berkata...

Nanti sia kasi post, jan risau... sia masih mengantuk bah ni... sebab terlalu banyak ni idea.

bosing berkata...

aik..slalu juga durang anjur retret di Tambunan tu..Tahun depan retret anjuran CSGUMS adalah bulan 1..tapi bukan lg di kaingaran tambunan..sana Papar..hmm....Nanti kalau retret belia di kaingaran, sia kc tau ko..Seluruh sabah tu join..macam yg dulu...dari Lahadatu pn ada..manatau ada yg ko kenal kan..hehe

Bambangan @ Ony berkata...

wah ini sudah best, sia mau ohhhh bosing

BuDakHutaN berkata...

hehehe.... nah..nampak sudah sia muka si ongkol..hehehe