05 Februari 2009

Nah kan nokotigog my heart kangku di

Nah kan sia bilang kangku, macam ada something akan berlaku pada hari ini... emmm tapi sia pun inda tau jugalah, tapi lepas p sarapan tadi, tiba2 ni kawan opis sia kasih tau, ada bungkusan untuk sia... emmmm dalam hati tak kan bom kan....

emm bah perhatikan gambar tu lah kioooooo.
Aduhhh inda sempat sia ambil gambar time ok lagi ni bungkusan, telampau teruja kunun sampai inda sempat lagi ni gambar kunun.... ni pun guna kamera murahan....
p/s alamat inda lengkap sbb indada P.O. Box, tapi sampai juga oh kan....Saja mau kasih tunjuk meja yang hancur bertaburan....


Korang mau tau apa dalamnya? ngehehehehe jangan saja terliur kama.


nah ini dalam kutak tu, ada bambangan sama madu asli.....


Pandangan lebih dekat kunun, untuk meliurkan korang..,..


Sia mau test bah tu jeruk bambangan tapi punya banyak dia punya plastik.... tu getah pun banyak oh ikat ni plastik.... emmm kira2 mau makan tengahari ni, tapi takut tertumpah, jadi petang ni di rumah baru makan lah, sedap ni kalau ada ikan masin sama lada-lada... nahhh terliur sudah sia ohhh
Yang ni mau test2 kunun madu asli... punya sedap.... kalau campur milo lagi sedap ni...(emm resepi pengirim)

Ceritanya selepas sia post itu Jeruk Bambangan, terus si kawan minta email dan alamat sia oh... ingatkan dia mau hantar saman kah apa, rupa2nya, sebungkus jeruk bambangan dan sebotol madu asli.... sedap ohhhh....

Kalau korang mau minta kirim bek korang berkenal-kenalan dengan orangnya.... bagus ni dia ni, jan malu2 pi kadai di sini............
cerita sebelum ni korang buli baca di blog dia....

Emmm untuk pengetahuan si pengirim..... benda tu selamat sia terima dan masih dalam keadaan bambangan lagi, emm sia ingat jadi jeruk budu kah, apa kah... ngehehehe tapi tu lah punya banyak plastik.... ngehehehehe

Terima kasih lah kio... nantikan pembalasan c pitung dari Labuan.... ngehehehehe

4 ulasan:

Hahangai Avanus berkata...

Kekeke...sengaja bah tu angkol nda kasi full itu address dia, sbb kalu guna ABX pnya service drg hntr trus pg upis kan..heh..

takajut sa tgk bungkusan dia oh, pnyalah santik sa bungkus tu.. smpai kuyak kutak dia oh..kekeke...

Tu madu confirm sedap cmpur milo..aduii..try noh kama pogi. Segar dari ladang tu, xkena tmbh air.. tgk, botol dia pun blm ada sticker lagi..kekeke...

Madu potiukan asli sa tu sengaja kasi ikut cma2 itu bambangan... Courtesy kunun.. heh...

Bah angkol, selamat menjamu selera..

Bambangan @ Ony berkata...

ngehehehe, terima kasih banyak2 kio, sia sengaja inda kasi keluar tu nama ko supaya kengkawan rajin di masuk sana blog ko, emmm sebab sia tau diorang mau tau jgua tu sepa yg kirim kan.... ngehehehehehe

sia makan karang lah kio kalau sampai dirumah... inda sabar sudah ni....

kukuanga berkata...

wah! wah! dapat jeruk lagi ko ni gaman! ada madu lagi! dei! jeles tahap hijau2 sudah ni..

mau... mau... hahhahahah (rezeki urang kan?)

bah.. enjoy!

Kengkaru Kong berkata...

kuangkangkang.... best woo ada bambangan... sa jeles sama ko Bams... sa minta si Hahangai hantar sini NZ lah... umbalan kotiii hahangai...