24 Februari 2009

entahhhhh

Banyak bah ni sia mau post tapi sia inda tau yg mana satu sia mau kasih masuk.... terlalu banyak idea sampai inda tau mana yg mau didahulukan.... jadi sampai sekarang inda pernah kena update ni blog.... sian sia kan....

emmmm bah sia cuba recall lah balik apa yg sepatutnya sia kira mau kasih masuk....

baru2 ni sia buka akaun sana Facebook (kalau mau tinguk cari2 lah ya)

Minggu lalu (19/02/2009) time sia p sana KK untuk karaja, sia ambil kesempatan untuk berjumpa dengan c Auntyyy sebab mau membalas 'dendam' lah tu kunun sebab dia kirim sia bambangan tu hari.... lucu gilerrrrrr dia ni, inda pandai diam diam oh, sepanjang perjalanan dari Donggongon ke KK, dia bercerita saja ni... tapi best oh kalau cerita sama dia, sebab katawa saja sia ni..... (sia ketawa pun dia bilang lucu) ngehehehe

Ada beberapa keping gambar yg sempat sia rakamkan time dia p hantar sia ke KK untuk membeli santut.....

Time ni kalau inda silap selepas dia bersusah payah mengeluarkan kameranya yg betul2 inda memberi kerjasama time tu... emmm habis bateri atau full sudah tu memory card kali time tu lagi pun c Auntyyy inda kasih tau sia ni....

Sempat lagi dia melidah ohhhh mimang jajal ni sumandak ni.... Tapi best kalau korang kenal dgn dia ni...

Lepas ni mungkin kami bertemu lagi (tu pun kalau ada jodoh) wakakakakaka, emm bukan pa, dia bilang mau p sana Pusakag Cafe untuk tinguk tu KENTE sebab kawan dia c Bobby akan mencuba nasibnya untuk menjadi artis.... (semoga berjaya)

Bah tinguk dulu lah kalau sia dapat turun kio, sebab masih MC lagi ni.... sebab siorang pun tukang gambar bah untuk KENTE

22/02/2009 lalu siorang p sana Pantai Pancur Hitam, Labuan saja membuang tabiat.... Dari pagi sampai petang lepas di sana, panggang2 dan minum kelapa... ngehehehe

Sambil tembirang2 naik motor lah kunun
Ni betul2 relax ni namanya....


p/s Gambar diambil menggunakan HP saja....
dan ni nah antara tambalut siorang petang tu......

8 ulasan:

kukuanga berkata...

**pssst..pstt.. ni kunun membisik bisik.. (itu kah gf ko?)

teda pun gambar memanggang-panggang.. mana? mana?

Kengkaru Kong berkata...

uiseh...buang tabiat kunu... haha!
enjoy kan kamurang bro...

GregChai berkata...

suak tinguk tu foto cokolat tau hehehe ... yum-yummy :D

C.Alv.B berkata...

Wah..pi kk nda ko sound2 lagi tu hehehee

Bambangan @ Ony berkata...

Kukuanga ~ emm gf sia... uiii c hahangai avanus juga tu... emm c siapa ya namanya christine bah tu
Itu yang dipanggang inda sempat kena ambil sebab habis sudah dimakan, takut ada org terliur lah pula nanti wakakakaka


Kong ~ ehem memang buang tebiat..... bro yg baru tu.... ngehehehehe

GregChai ~ tu coklat kalau setakat tinguk mmg mengairahkan tapi bila di makan inda sedap tu.... ngehehehe biasa sangat sudah makan tu barang sini labuan bah boss.

ALV ~ alamak sorry, p kk hari tu pun tergesa-gesa bah tu... inda sepat lagi jalan2 p 1Borneo....

Hahangai Avanus berkata...

Miahahaha...abis sdah tu soklet kena makan.. Nek sdah berat sa 0.01 kg.. kekeke...
Alalalala...si angkol kasi kuar lagi tu nama keramat sa..heh... tia pa lah..
Mcm yg sa ckp cma ko ari tu angkol...
SA BANGGA KENA BAGI NI NAMA... besar makna dia bagi sa..miahahahaha...

Bambangan @ Ony berkata...

uiii sia pun bangga kama dapat tau nama ko tu auntyyyy... sama mcm yg ko g tau tu hari...

Bambangan @ Ony berkata...

lama tul inda pi pantai ni...