25 Februari 2009

aku dipilih lagi....


"You are choosing as an Official Photographer for The Beginning Concert at KDCA on 13th of march 2009. Kindly reply Kihoooi to this message of you interested with this invitation" Mr Pirut.

Nah ini barulah kawan2 aku yg best, kalau ada events yg best2 di Sabah pasti mereka tidak akan melupakan aku... ni yg aku sayang sangat sama kamu....

Harap2 sia dapat p lah konsert, sebab takut nanti ada masalah lah pula kan... tapi sia cuba juga untuk datang sebab sia sudah reply Kihoooi juga tu... ngehehehehe.

6 ulasan:

akiee berkata...

hahaha..itu dia,dipilih lagi untungnya,good luck bro..majulah cameraman utk negara..jgn lupa tu slogan ah..

gogds berkata...

sa pun kena "choosing" juga.. yeahh!!

san berkata...

Nah, tahniah untuk bro... semoga suksess selalu, gogds.. tahniah too....

P/S: Saya takut beli kamera bah, nanti sa tidak berenti menyubuk.kekekekekek...

Bambangan @ Ony berkata...

Itu slogan ko tu kan akieeeee


boss gogds bah kita jumpa nanti 13 kio... lama inda keluar dgn korang ni...


san bek ko beli lah bah, supaya tambah meriah dunia photographic

Kengkaru Kong berkata...

good luck Bams. jangan lupa kasi tgk kami dia punya hasil.

Bambangan @ Ony berkata...

dui nah sia inda dapat p oh sebab ada Seminar Hidup Baru sini gereja kami di Labuan.... Jadi kena utamakan dahulu yang ini... sia rasa gambar2 tu boleh tinguk sana tempat c Gogds atau c Pirut.