10 Disember 2008

ohhhh aku menang!!!!

Nah ini dia wajah ratu cantik kita ketika Unduk Ngadau 2008 lalu.... nangis pun masih lawa lagi oh kan... tapi yg pakai cermin mata tu (emm ada dua org) over lah pula....



Tapikan ni yang mahal ni.... kunun lah....

13 ulasan:

~|..BIAN..|~ berkata...

hebat ko ni bro. watak yg nda brapa femes dlm gambar pun ko nampak juga. wakakaka

C.Alv.B berkata...

Nah itulah 'talenta' ko tu Ony..jadi reporter hehehhe

Johnny J. berkata...

haha..ni lah time sya tiak dapat sudah ambik gambar tu..! ada security sdh menghalau kami ni! hahaha..

Bambangan @ Ony berkata...

wakakakaka, nah bian tu yang mahal tu kama

Alv ~ talenta kah tu... thanks, setiap kita pasti ada talenta masing2 kan.... ko pun pasti yg hebat2 dari org lain.

Johnny ~ time tu sia nampak tu ko di bawa, anduuuuuhhh sian kan... tym tu sia cepat2 naik di atas sebab memang menjadi kebiasaan org akan maju ke depan terus tu..., dan time ni juga sia nampak aweks twin ko.... tapi time tu kita inda berapa lagi rapat2 kan....

HoneyBUZZin berkata...

Nice picture Bam..

kukuanga berkata...

confirm cantik ow ni perempuan... ngam lah bah menang. mcm yg ko bilang, nangis pun masih lawa. nice shot gaman!

Bambangan @ Ony berkata...

makasih2 makasih... ni gambar mahal kama ni, jarang2 dapat.... wakakaka, tapi inda mau dijual bah ni.

†bandaged-knee† †Broken-Medusa† berkata...

heheh ok baaa.. :) siuk laa ko sna kan ony..? ehhe

Bambangan @ Ony berkata...

ngehehehe, tak de lah siyuk sangat beck... penat ni ambil2 gambar, tapi kalau dapat yg best punya pasti seronok lah...

svllee berkata...

Dear Bambangan,

I thought you may be interested in this event :

KL PHOTOAWARDS 2009

In association Time Out KL, we are proud to announce the inaugural launch of KL PHOTOAWARDS 2009 for contemporary portraiture, from 1 November 2008. Open to all international photographers, in 2 categories : Professional and Non-Professional, we invite you to submit up to 6 images. Top prize USD3,000 plus a commissioned trophy. This is an opportunity to challenge your peers to a portrait shootout!

The judges are seeking a new interpretation of the much photographed genre of contemporary portraits. Deadline : 1 March 2009

Visit : www.klphotoawards.com for entry rules and procedure.


Steven Lee
Awards Manager
klphotoawards.com

Kengkaru Kong berkata...

over acting kai tu mami mami tu?

Bambangan @ Ony berkata...

wakakaka, diorang lah tu kong.... over lah pula kan... emm besalah, tu penampang lama sangat inda menang bah, jadi bila ada wakil dari penampang menang diorang pasti seronok.... gelaran kembali ke tempat asal lagi...

Kengkaru Kong berkata...

kalau bukan Penampang, Tambunan, kalau bukan Tambunan, Sandakan...adei.. best woo tengok dorang belawan lawan gelaran nie... mantaps!!