11 Mac 2009

Tagged by Auntyyyy Bambarayon@Avanus (1st)

1~snap the picture of both inner and outer of your purse

Sia terus kasih gambar isi dan dompet sia sekali..... biar c Auntyyy puas hati.....

2~Introduce your purse brand,price n where u buy

Emmm dompet biasa saja bah ni, yg kecil-kecilan, malas sia mau pakai yg besar2 inda selesa duduk lagi pun ada benda yg penting jadi inda baik simpan dibuntut.

Jenama ~ Polo Classic
Harga ~ Emmm inda tau ni berapa, lama sudah gia sia pakai ni, inda ingat sudah
Beli di mana ~ kalau sia inda silap sia beli di Parkson, takkan di pasar ikan kan....


3~take out whatever its inside ur purse

Barangan yg ada di dalam.... very d simple, IC, ATM Card (Maybank), Gambar sia, Kad Kuasa (supaya dapat Gov rate kalau p check in hotel) dan yang paling penting My Own Guardian Angel dan A Croos In My Pocket... ya lah selalu jalan kenalah bawa pelindung bersama-sama... Emm itu usin tinggal sepulusin lagi, tu sebab sia inda kc masuk.


5~Comment on ur fren's (who tagged u) purse..


Yang nombor 4 sia inda mau buat lah sebab, pasti kawan2 tu inda mau buat
kan... ngehehehehe bz bah diorang sekarang ni....
Jadi untuk c Auntyyy, setakat ni ko punya dompetlah yg
multi purpose kah tu ko bilang, kalah siorang oh kan.... tu baru dompet belum lagi handbag kan... ngehehehe

Nah siap sudah ni sia buat tag yg ko kasih sama sia... harap2 Auntyyy puas hati kio....

5 ulasan:

C.Alv.B berkata...

Ngam juga ko x kasih tag sia sbb banyak sudah tag yg sis hutang..hehehee

Hahangai Avanus berkata...

Kekekekeke.....
Nahh... sdah kena buat..heh..
Angkol, makin menjadi2 ni penghuni dlm idung sa ni...
mcm mana mo pg ni mlm??
inda siok btul oh kalu mcm ni tau..
huhuhuhuhuu...

Bambangan @ Ony berkata...

ada lah ko pi malam tu Auntyyyy?

Alv ~ kira ok lah tu kan sia inda kasih sama ko kan... ngehehehe nanti kalau ada yg sesuai baru sia kasi sama ko kio.

Kengkaru Kong berkata...

ko kasi blur tu no visa kad ko bro..nanti kena ambik walaupun security number (***) belakang tu dorang inda dapat!

cheers!

Bambangan @ Ony berkata...

Astaga bro, terima kasih banyaki2 lah sia pun inda terfikir ni barang oh, bah sia kasih kabur2 lah ni.... Thanks