16 Mac 2009

Kawan kita juara ohhh



Klip sebelum pertandingan iaitu rehearsal pada sebelah petangnya..... (Biasa2 saja c Ben nyanyi kunun, walaupun ada ubah sikit kan.... tapi cuba korang tinguk klip pada pertandingan malam harinya.... gila2 ni bulu roma sia, pandai2 berdiri oh time dingar....




ben simon bukag semasa pertandingan sinding bontugan sabah vfm yang telah dilangsungkan di dewan masyarakat ranau pada 14-3-2009

nah kan sia bilang korang.... dia pasti menang kan.... apa2 pun thanks sebab sokong kita punya artis tempatan....

berdiri-diri bulu roma sia dingar dia menyanyi oh, rugi tu AF inda ambil dia dulu time AF3... emm AF3 kah tu Ben...


Selain itu sia mau ucap tahniah juga untuk 6 orang penyanyi latar c Ben pada malam tu.... (tapi kan suara korang time mula2 dan yg last saja ada...emm iskil (dalam nada pilak) kah tu? Apa2 pun memang inda sia2 usaha korang selama seminggu berlatih kan.

Inda sabar sia mau tunggu tu cd dari Avicraff mengenai perjalanan kamu dalam pertandingan ini.

Untuk Ben SB, rance setinggi gunung kinabalu pun ko tatap buli nyanyi dengan penuh perasaan... Kelebihan dan suatu keunikan bagi kamu.... mungkin kerana penajaan tempat penginapan kah tu.... ngehehehehe tapi kamu memang selayaknya menerima pujian dan penghargaan dalam bidang ini.

p/s tapi kan... ada urang pi sana poring siap belumba2 lagi berenang..... emmm time tu pun buli manang lagi ohhh, ni mesti guna injin kuasa kuda kepang ni kan.....

dan buat kawan2 blog yg sempat juga undi2 c Ben dan rakan2 artis yang lain....terima kasih kerana kerjasama kita semua....

Majulah sukan untuk sekolah rendah.... opssss

3 ulasan:

C.Alv.B berkata...

Orang KITA memang hebar bah..ini patut disedari oleh industri muzik negara kita..Ony napa ko tidak ikut bertanding? hehehee

Bambangan @ Ony berkata...

aku ikut bertanding! oh tidak... indada talenta dalam seni suara ni....

Kengkaru Kong berkata...

si Benn Juara. Ipar sa menang SMS tertinggi... hehe!