30 Julai 2008

Nah inilah gambar yang sia bilang tu.....





5 ulasan:

bosing berkata...

hahaha....betul ka tu???bahaya juga tu budak2..sia pun mau la terbang2 cam 2..nanti trus ko snap kio boss..nghehehehehehe

Kengkaru Kong berkata...

bulih jadik stunt man betul tu budak2 tu...ada insuran kai tu dorang?

Bambangan @ Ony berkata...

anak2 polipin begia tu... sia pun indada pula tanya kalau ada insuran bro.

Beruang Madu berkata...

Waaaaa... I like the second pic walau pun Abg Bear tak tahu tujuan apa meletakkan gambar2 tu kat sini tapi I like I like

Bambangan @ Ony berkata...

ngehehehe, thanks abg beruang madu... ony lagi lah tidak tau napa harus diletakkan sini....