28 Julai 2008

LSSC

Petang kelmarin (ahad, 27/07/2008) selepas balik dari gereja, dalam tergesa2 sia ke Labuan Sea Sport Center... sebab tidak mahu ketinggalan acara yang dianjurkan oleh UMS-KAL. Dengar info ada pertandingan sukan laut antara IPTA dan IPTS seluruh Malaysia dan UMS KAL menjadi tuan rumah tahun ni... Emmm kira cerita yang best lah ni kan kalau dapat p, lebih2 lagi kalau dapat ambil sekeping dua gambar kan...

Tapi, bila sampai ja di sana, sia jalan dari pangkal ke hujung pantai LSSC, namun indada lah pula acara yang dikatakan gilang inda terbilang tu... kemdian ambil pon kol c anu bin c anu.... ohhhh tidak!!!! wrong information sia dapat. Rupanya diorang buat sana pantai dekat UMS... emm alang2 sudah berada di LSSC, malas lah pula sia mau p sana UMS, sebab jauh begia. Jadi sia p lah ambil2 juga gambar urang2 yang mandi di sana pantai LSSC.

Nanti bisuk sia kasi upload gambar dia kio.... ada acara papan anjal lagi oh.... ngehehehe nantikan.

2 ulasan:

bosing berkata...

silaka tul tu c anu bin c anu kan bg wrong info....pa pun c anu bin c anu sorry dia bilang...

Bambangan @ Ony berkata...

ngehehehe dia bilang.