03 September 2010

Hello semua

Hi... nah kan sia bilang, tejarang betul sudah sia update ni blog.... terbz dengan banyak aturcara, mana lagi musim puasa ni, berjual lah kami sana bazar ramadan..... emmm jual air saja.... mau test mcm mana tu org berjual dan mcm mana jadi penjual... setakat ni kira ok jugalah jualan....


Mau cerita sikit lah, pada 27/06/2010 lalu sia dengan bangganya mau kc tau ni,,. ngeheheh sia ada buka restoran makanan melayu bah sini Labuan... sini dekat Bestari Warehouse, Jalan Patau-Patau.... lama bah sudah sia bercadang mau buka ni restoran tapi tu lah bz ja memanjang kan... mau cari namanya saja pun punyalah susah, at last kami urang guna ni nama CITRA SURIA UTAMA. Kira pening juga lah kepala mau mencari.


Pada 31/07/2010 secara rasminya restoran kami beroperasi dengan perasminya pada waktu tengahari nya.... ramai juga ahli keluarga yg datang sejauh KK oh... makasih lah kazen2 sia yg baik hati ni datang juga kamu kan.... ni lah bah keluarga namanya kan.... inda lupa juga kaum keluarga sia sendiri yg ada di Labuan dan kawan2 dan kawan kepada kawan sia... friend friends of mine kah tu.....


gambarnya korang bulilah tingu sini Gambar perasmian


Emmm buat kawan2 gereja, sia betul2 minta maaf ni sebab sepatutnya pada 06-09/09/2010 sita pi sana Pesta Belia Keuskupan - 11 di KK tapi sia inda dapat cuti.... semua kawan balik beraya ni, yg kristian terpaksa tinggal di opis.... mcm mana juga kan... sorry kio... bah nanti korang story2 lah sama kio pengalaman kamu di sana. Jan kama lupa tu baju untuk sia ya.


bah itu saja lah utk kali ni, nanti ada masa sia sambung lagi... opss sikit lupa kan, sia mau wish lah untuk kawan2 yg merayakan Hari Raya Aidilfitri tahun ini, semoga berbahagia di samping keluarga tersayang, yg tak dapat balik kg tu, bah jan risau bah jan sedih, beraya juga kamu tu..... dan yang last sekali.... kalau mulut sia terlebih cakap atau segalanya, time ni jgua sia mau mohon maaflah ya... dan kepada yg 'tersakitkan' sia, lama sudah sia maafkan kamu, jan risau inda pandai berdendam sia ni.....


Selamat Hari Raya

Maaf Zahir dan Batin.....


3 ulasan:

Alv0808 berkata...

Wah..jadi taukeh restoran la sudah ko ni. Bah..sa ya datang Labuan nanti saya cari ko..bh upload la tu map & restoran di FB wakakaka.. by the way, CONGRATULATION!!

HoneyBUZZin berkata...

Waaa......lama tdk singgh sini oo...i read..no wonder no update la....memang bz tu kalau bidang F&B..bah pelan2...semoga berjaya.

Bambangan @ Ony berkata...

Thanks kio...