28 Mei 2009

Harry Potter versi Malaysia.... ngehehehehe


Jangan kama kamu katawa-katawa.
(post update dari sia kama ni, lama inda memblogkan diri) Selamat menyambut pesta Kaamatan dari saya untuk semua teman2 blog

11 ulasan:

CJK berkata...

Ha ha... Macam mana tidak ketawa gia bambangan, nampak tu dua staring bepadang di udara pun terketawa sudah ni.

Not bad... kalau boleh di rialisasikan dalam muvie kadus tatap dapat sambutan. Harap harap ada producer tempatan yang boleh bikin filem macam Harry Potter tu kan Bambangan.

kukuanga berkata...

haahahahhahaha...
nah.. ada juga update..
bah.. osonong tadau kaamatan. barakatan tokou ngawi.

Dayve @ sumandak berkata...

hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah! Lawak ooo... tapi lawa jugalah... :)

Bambangan @ Ony berkata...

Dui nah sia bilang jangan ketawa, ketawa lah pula korang kan... bah itu saja bahan yang membulihkan sia update sia punya blog ni.... next time kita buat lagi...

Malaikatsesat@Bentara Sakti berkata...

Sia tia ketawa... senyum saja. Tapi, bulih tahan jugabah photo editing dia ni... bulih buat drama. Bukan Harry Potter tapi... "Kiriu putut".
Happy kaamatan Bambangan!

HoneyBUZZin berkata...

Good photo editing....Two Thumbs up!

kadazan man berkata...

that's cool:)

Kengkaru Kong berkata...

haha..very clever ko bro...
bah happy kaamatan

~|..BIAN..|~ berkata...

mcm Bahasa Thai ja tu tulisan di rumah2 dalam tu gambar..

Anyway, smart la trabang pakai penyapu. hahahaha.. (ops..terketawa)

tomato berkata...

haha. funny!

arep berkata...

superb... sooo real.. like it