27 Ogos 2008

I've Got Suprise

Nah kannnnn ada juga kawan2 yang ingat sia punya harijadi hari ni (27/08/2008).... dari semalam lagi sia risau ni ingatkan indada orang ingat..... Orang yang pertama tul wish my birthday pastinya c Kengkaru @ Kong ..... 5 minit lagi jam 12 dia kol sudah.... sia rasa dia mau tetidur sudah tungguh jam 12 tu... apa2 pun Thanks kio bro..... ko lah bro sia yang memahami....

Tapi yang sanggup tunggup jam 12, pastinya c Diane.... siorang cerita2 dalam keta dari jam 10 ni sampai tengah malam.... best dia ni....

Pas tu ada sorang lagi kawan lama juga ni, jam 12.30 tengah malam tadi dia kol sia, ngehehehe, best ni kawan ni, tiap2 tahun dia kol sia tepat jam 0030 sebab dia bilang sia lahir jam tu.... funny dia ni. Dan tiap2 tahun juga siorang p makan sana Sheraton pada 28/08.... sebab 29/08 pula dia punya tarikh lahir... sama tahun lagi tu kami.... Kali ni memandankan Sheraton dah tukar kepada Grand Dorsett, siorang tatap juga p sana ni.

Pastu sia dapat satu lagi msg dari kawan lama juga... dia tulis
Happy 29 b'day Ronny William


Then awal pagi jam 0333 terima lagi msg dari bekas2. Sia senang panggil dia N dengan msg juga
Happy happy b-day 2 u.. wish u all d best & take gd care always. God Bless. Anne

Pagi ingat orang dah lupakan kita sebab indada msg ni masuk. Then jam 1018 datang msg dari MR.G.....
Happy b'day to my friend, i wish you good luck every time, every minute and setiap saat.....
Ko juga lah Mr. G....... bah jan lupa kama ada program tu nanti....


Kepada pelanggan yang dihargai, DiGi mengucapkan SELAMAT HARIJADI. To our valued customer, DiGi wishes you a HAPPY BIRTHDAY.....
(tau tau ja lah dari mana ni)

Mr. Free Hugs (World Youth Day 08 Sydney) pun inda terlepas hantar siorang msg..... Wish u a sweet n happy birthday (thanks bro)

Dan yang terkini pastinya dari adik kesayangan sia...... Epoh @ Jennifer a.k.a puyun.....
Hpy bday. hope all ur wishes cme true. hve a nice day. God bless u owez.......
Makasih yah sis....... (indada suprise untuk abang ko kali ni kah?)

Oh ya sikit lupa..... c Bosing pun ada wish awal2 ni... Thanks kio....

Tu msg tu semua.... makasih lah sia ucapkan.... May the same bless I've got, u all got too.....

Dan yang paling mengejutkan sia ialah rakan2 sepejabat sia ni.... emmm apa lagi diorang wat begia sia punya birthday party.... tekejuzzzzz sia ohhhh... lagipun diorang lain bahagian begia, jadi mimang terkejut jugalah bila masih lagi ada orang yg sayang dengan kita ni walaupun dah berpindah bahagian..... terima kasih untuk dua biji kek tu ya.... nah nikmatilah gambar2 di bawah ini.....







4 ulasan:

bosing berkata...

aik..ada juga ngaran sia kan..actually, masi bangun lg bh jam 12 tu...mau hantar sms ..tiba2 sending failed..silaka tul..cek2...habis plak kredit..nda sadar plak habis kredit..haha...so sia bawa dalam doa saja la kunun...ok juga bh tu kan..wakakakaka....

Happy Bet day kio...siou..ndada hadiah..ekekekeke...

29 suda pula ko tu kan....ow..bru sia tau..hehe... sia ingat baru 19 tahun..hahaha

ok la..Have a Blessed Betday kio...

bambangan...teruskan Pelayanan kio...

Sama Seperti aku Mengasihi Kamu, Demikian Pula Kamu Harus Saling Mengasihi.. Yoh 13:34

Amen....

Bambangan @ Ony berkata...

Terima kasih boss

Kengkaru Kong berkata...

haha..happy birthday lah kio. siok ko ada lagi orang celebrate... hehe. Solitary ja sa nie..hehe!

Adora berkata...

Happppyyy yg ter-belated boss! tenampak tu kek trus sa nokobihis. kuroyon poh la, terpaksa komen jg.. napa sadap btul tu sa nampak...