23 Jun 2008

Cuti dua hari lalu, mau jadi giler rasanya diri ini, bukan pa, dah biasa sangat kerja pada hari Sabtu dan Ahad sebelum ni, tetiba tukar department, terus cam inda terurus hari sia.... tapi ada kebaikannya juga... apa lagi kalau bukan p ambil gambar, ngehehehehe, silakan tengok kalau mau. Lokasi,

World War II Memorial Park
A beautifully landscaped cemetery, the War Memorial is located at Tanjung Purun on the outskirts of Labuan town (formerly Victoria Town). The memorial is the final resting place of fallen Allied soldiers. Maintained by the Commonwealth War Commission, it is a poignant memorial to the 4,000 Australian, New Zealand, and British Allied servicemen who had lost their lives during the World War II. A section is also dedicated to the Indian Soldiers of the Punjab Regiment who died fighting alongside their comrades. Many visitors, especially those from Australia, often return annually to pay their respects to lost friends and relatives.


Setakat yang sia jumpa, ni lah wira yang termuda.

Ni gambar sendiri2 ni, nada kawan, terpaksa pakai tripod.

Tu perut tetap maintain...







Tugu Peringatan Labuan ngehehehe.

3 ulasan:

Pirut berkata...

I love the number 4, 8, 10 & 11... hehe.. sa lum pandai lagi tu.. ajar sa dulu kawan... :)

Kengkaru Kong berkata...

I love the way you minggle with those pic. Siap buat double to triple and sum of square lagi. Very good in adobe huh! Keep it up bro.

Bambangan @ Ony berkata...

Thanks pirut, gambar biasa ja bah tu, cara ambil pun c Kong sudah g tau. senang ja tu kalau rajin buka adobe.