21 Mac 2016

Laaaaahhhhhhh

Ambil kau.... punya lah lama inda berbuka ni blog, mau 4 tahun oh gilaaaa

terbz dgn segala applikasi medso yang terbaru..... MEDSO.... hahahha Media Sosial... semua guna HP saja, dan tidak perlu banyak taip, semua pasti ada FB, WeChat, Whatapps, dan macam macam lagi, semua boleh diakses mengunakan HP saja yg penting ada data... hahahahha.

Buat masa ini belum ada banyak cerita lagi, mungkin tunggu 4 tahun akan datang lagi barulah kena update lagi ni blog..... nasib baik inda kena deleted oh kan.

Buat masa ini, tempat kerja sia agak bz kerana kehadiran VVIP dari Malaya ke Sarawak, banyak program nak rasmi itu, rasmi ini, tak pa lah dah biasa dengan kerja ni lagipun best apa hehehehe.

Bah nanti lagi lah sia update update ni blog..... Sorry kali ini tiada gambar.